This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lav dit helt eget højskoleophold!

Har du endnu aldrig været på højskole ? Eller er du en af dem, der har været afsted flere gange, og som simpelthen er blevet bidt af højskolelivet?. Uanset om du hører til den ene eller anden kategori, kan du med fordel kigge nærmere på Uldum Højskole.

Illustration for article titled Lav dit helt eget højskoleophold!
Advertisement

Uldum Højskole er placeret i Østjylland, tæt på Vejle og Horsens. Og her kan man i den grad sammensætte sit helt eget højskoleophold!. På Uldum får man mere end 60 forskellige fag at vælge imellem, så det kan vist ikke gøres bedre.

Uanset om du er til lange eller korte højskoleophold, om du er til psykologi, musik eller måske en spirende forfatter eller kunstner - så har Uldum noget at tilbyde dig. Derudover skal Uldum Højskole fremhæves for sine fremragende faciliteter, der omfatter egen svømmehal, stort musikhus og eget lydstudie - og mange andre gode faciliteter, både indenfor og udendørs.

Advertisement

Højskolelivet er for alle, unge som gamle. Det eneste der kræves er lysten til at lære noget nyt, og/eller at udvikle sig indenfor fag og områder, som man har en interesse for. På højskoler bor man på skolen under sit ophold - præcis som man kender det fra efterskolerne. Og det er faktisk et ekstra plus, for mange får udvidet deres netværk - socialt som fagligt - samtidig med at de får tid og lejlighed til at fordybe sig i deres interesseområder, mens de er på et højskoleophold. 

Share This Story

Get our newsletter